آموزش تبلیغات در گوگل

راهکارهایی عملی برای آموزش تبلیغات در گوگل

 

به نظر شما چالش‌برانگیزترین بخش در مورد مدیریت تلاش‌های بازاریابی شرکت خودتان به‌عنوان یک صاحب کسب‌وکار کوچک یا حتی یک بازاریاب نوپا چیست؟ برخی ادعا می‌کنند که کمبود منابع برای اجرای یک برنامه بازاریابی چالش بزرگی است، در حالی که برخی دیگر اذعان دارند که اندازه گیری اثربخشی کمپین‌ها سخت‌تر است. با این حال، چیزی که اکثر صاحبان مشاغل کوچک می‌توانند روی آن اتفاق نظر داشته باشند این است که تلاش مداوم برای برجسته شدن در جستجوهای وب تلاش بیشتری نیاز دارد. به این معنی که آموزش تبلیغات در گوگل برای همه مهم و چالش‌برانگیز است.

قرار گرفتن در صفحه اول نتایج جستجو در دنیای دیجیتال امروز برای مشاغل بسیار مهم شده است. طبق گفته گوگل، 94 درصد از کلیک‌های کاربران در صفحه اول گوگل اتفاق می‌افتد. Google Advertising به شما این امکان را می‌دهد که وقتی کاربران کلمات کلیدی مرتبط را جستجو می‌کنند، محصولات و خدمات خودتان را در معرض دید آنها قرار دهید. استفاده از Google Advertising ممکن است بهترین تصمیمی باشد که برای کسب‌وکارتان گرفته‌اید تا افزایش دید، آگاهی از برند و بالا بردن نرخ تبدیل‌ها را تسریع کنید.

منظور ما از تبلیغات گوگل چیست؟

گوگل ادز (که قبلا با نام گوگل ادوردز شناخته می‌شد)، یک پلتفرم تبلیغات آنلاین است که توسط گوگل در سال 2000 توسعه و راه اندازی شد تا کسب‌وکارها و تبلیغ‌کنندگان بتوانند در آن تبلیغات خود ایجاد کرده و در پلتفرم‌های مختلف جستجو مانند جستجوی گوگل، برنامه‌های موبایل، ویدئوها و سایت‌های همکار گوگل نمایش دهند. این روش یک مدل قیمت گذاری پرداخت به ازای کلیک (PPC) است.

با استفاده از تبلیغات گوگل برای کسب‌وکار خودتان، می‌توانید به طور مؤثر به افرادی دسترسی پیدا کنید که به محصولات و خدمات شما علاقه‌مند هستند. البته باید هدف Google Ads خاص خود را انتخاب کنید. هدف اصلی شما می‌تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • سرنخ‌ها و تبدیل‌های بیشتری ایجاد کنید.
  • افزایش فروش آنلاین یا حتی حضوری را در نظر داشته باشید.
  • افزایش آگاهی از برند را در نظر بگیرید.
  • برنامه خود را تبلیغ کرده و کاربران جدیدی پیدا کنید.

با همه این تفاسیر، به یاد بسپارید یادگیری و آموزش تبلیغات در گوگل به شما این امکان را می‌دهد که کمپین تبلیغاتی خود را در هر زمان ایجاد کرده و تغییر دهید. در اصل با گذشت زمان، Google Ads به شما کمک می‌کند تا تبلیغات خود را برای دستیابی به مخاطبان هدف بیشتری تجزیه و تحلیل و بهینه کنید.

آموزش تبلیغات در گوگل چطور پیش می‌رود؟

تبلیغات گوگل یکی از محبوب‌ترین و البته مؤثرترین شکل‌های تبلیغات آنلاین در سال‌های گذشته بوده است. Google Ad Manager سرویس شرکت گوگل است که به تبلیغ‌کنندگان اجازه می‌دهد کمپین‌های تبلیغاتی خود را مدیریت کنند. در اصل آنها می‌توانند کمپین‌ها و گروه‌های تبلیغاتی خود را ایجاد یا ویرایش نمایند، قوانین خودکار برای قرار دادن تبلیغات تنظیم کنند و غیره. اجازه دهید نحوه عملکرد این سیستم را در 4 مرحله اصلی با هم مرور کنیم.

1. هدف گذاری و پیشنهاد کلمه کلیدی

آگهی‌دهندگان برای انتخاب کلمات کلیدی خاصی خودشان وقت می‌گذارند و تحقیق می‌کنند تا کلماتی را پیدا کنند که به محصولات یا خدماتی که می‌خواهند تبلیغ کنند، مرتبط هستند. آن‌ها تصمیم می‌گیرند که لازم است برای هر کلیک (CPC) یا یک اقدام خاص (CPA) چقدر هزینه کنند و سپس بودجه‌ای برای تبلیغات خود در Google Ad Manager تعیین می‌کنند.

2. ایجاد آگهی

تبلیغ‌کنندگان یک هدف کمپین، نوع کمپین، مخاطبان هدف را انتخاب می‌کنند و در Google Ad Manager بودجه مربوط به این آگهی را هم تعیین می‌کنند. اگر این یک تبلیغ مبتنی بر متن است، باید شامل یک عنوان، خطوط توضیحات و یک URL هم باشد. بسته به نوع تبلیغ، محتوا می‌تواند شامل تصاویر، ویدیوها یا عناصر تعاملی هم باشد.

3. حراج و نمایش آگهی

زمانی که یک مشتری بالقوه کلمه کلیدی را جستجو می‌کند، الگوریتم گوگل بر اساس میزان پیشنهاد، کیفیت آگهی، ارتباط و سایر معیارهای مربوطه تعیین می‌کند که کدام تبلیغات نمایش داده شود. زمان آموزش تبلیغات در گوگل در نظر داشته باشید که آگهی‌ها را می‌توان در بالا یا پایین صفحه نتایج جستجو، در وب‌سایت‌ها و برنامه‌های مختلف در شبکه نمایش Google، YouTube، Gmail و سایر ویژگی‌های وابسته به گوگل نمایش داد.

4. ردیابی عملکرد بعد از آموزش تبلیغات در گوگل

تبلیغ‌کنندگان می‌توانند عملکرد تبلیغات را از طریق داشبورد Google Ad Manager ردیابی و تجزیه و تحلیل کنند. در نتیجه اطلاعاتی درباره معیارهایی مانند کلیک‌های پیوند، نمایش‌ها، نرخ کلیک (CTR)، تبدیل‌ها، هزینه به ازای هر اقدام (CTA) و موارد دیگر را هم به دست می‌آورند.

مزیت‌های آموزش تبلیغات در گوگل

کسب‌وکارها و بازاریابانی که می‌خواهند محصولات یا خدمات خود را به صورت آنلاین تبلیغ کنند یا می‌خواهند در بین رقبا مورد توجه قرار گیرند، می‌توانند از تبلیغات گوگل بهره ببرند. در ادامه برخی از مزایای مهم یادگیری این روش تبلیغاتی را با هم مرور می‌کنیم تا درک بهتری از این مسئله پیدا کنید.

دستیابی به هدف گسترده و دقیق

Google Advertising به شما این امکان را می‌دهد که تبلیغات خود را برای جمعیت‌شناسی، مکان‌ها، زبان‌ها، دستگاه‌ها و حتی زمان‌های خاصی از روز آماده کنید. این کار از طریق شبکه تبلیغاتی وسیع از جمله موتورهای جستجو، وب‌سایت‌های همکار گوگل، برنامه‌های تلفن همراه، YouTube و Gmail انجام می‌شود. این گستردگی دسترسی به کاربران به شما کمک می‌کند تا با مخاطبان مناسب ارتباط برقرار کرده و با آنها تعامل داشته باشید تا نرخ تبدیل خود را افزایش دهید.

بودجه انعطاف پذیر با کنترل کامل بر تبلیغات شما

تبلیغ‌کنندگان می‌توانند برای کمپین‌های Google Ads بودجه تعیین کنند و تنها زمانی این هزینه را پرداخت کنند که شخصی روی تبلیغ آنها کلیک کند (پرداخت به ازای کلیک). این مدل قیمت گذاری آگهی هم برای مشاغل کوچک و هم برای شرکت‌های بزرگ مناسب است. بعد از آموزش تبلیغات در گوگل کنترل کاملی بر زوایای مختلف کمپین‌های خود از کلمات کلیدی هدفمند گرفته تا خلاقیت‌های تبلیغاتی که استفاده می‌کنید، خواهید داشت. این امر به شما امکان می‌دهد هر زمان که نیاز بود کمپین‌های خود را به طور مؤثر بهینه کنید.

شناخت و آگاهی برند را افزایش دهید

حضور در محبوب‌ترین موتور جستجوی جهان برای همه مدیران و بازاریاب‌ها بسیار مهم است. با تبلیغ وب‌سایت خود در Google Ads (حتی اگر کاربران روی تبلیغات شما کلیک نکنند)، همچنان می‌توانید نام و پیام برندتان را ارائه کنید و به طور ارگانیک به آگاهی و شناخت برند کمک نمایید. این کار برای قرار گرفتن در معرض دید و شناسایی کلیدی برای ایجاد سرنخ بیشتر و افزایش تبدیل برنامه ریزی می‌شود.

به حداکثر رساندن بازگشت سرمایه (ROI)

شاید شنیده‌اید که کارشناسان می‌گویند تبلیغات گوگل ROI قابل توجهی را برای اکثر کسب‌وکارها فراهم می‌کند. به این معنی که می‌توانید مخاطبان هدف خود را تنها به کسانی محدود کنید که به احتمال زیاد از سایت شما بازدید خواهند کرد. پس هزینه‌های کمپین را برای تعیین مؤثر بودن تبلیغات خود تقسیم خواهید کرد. همچنین می‌توانید تبلیغات رقبای خود را ردیابی کرده و عملکرد بهتری داشته باشید. این کار به شما امکان می‌دهد استراتژی‌های آنها را تجزیه و تحلیل کرده و بر اساس آن استراتژی خودتان را تنظیم نمایید.

انواع کمپین‌های تبلیغاتی مهم در روند آموزش تبلیغات در گوگل

Google Advertising انواع کمپین و قالب‌های تبلیغاتی مختلف از جمله تبلیغات جستجو، تبلیغات نمایشی، تبلیغات خرید، تبلیغات برنامه و تبلیغات واکنش‌گرا را به ما ارائه می‌دهد. می‌توانید یکی از پنج نوع کمپین زیرا را برای راه‌اندازی و مدیریت در Google Ad Manager انتخاب کنید.

1. تبلیغات جستجوی گوگل

زمان آموزش تبلیغات در گوگل به یاد داشته باشید که تبلیغات کمپین جستجوی گوگل، همان تبلیغات متنی هستند که در صفحات نتایج جستجوی گوگل (زمانی که کاربران کلمات کلیدی مرتبط را جستجو می‌کنند)، ظاهر می‌شوند. آنها در صفحه نتیجه جستجو با علامت «دارای حامی مالی» در کنار URL ظاهر می‌شوند.

2. تبلیغات نمایشی گوگل

تبلیغات نمایشی گوگل شامل انواع تبلیغات بصری (تصاویر، بنرها، ویدئوها) است که در وب‌سایت‌های متصل به شبکه نمایش گوگل نمایش داده می‌شوند. آنها می‌توانند به بیش از 90٪ از همه کاربران اینترنت دسترسی پیدا کنند تا اطمینان حاصل شود که تبلیغ شما تا حد امکان در مقابل دید بیشتری قرار می‌گیرد.

3. تبلیغات ویدیویی گوگل

تبلیغات ویدیویی در گوگل در یوتیوب و سایر پلتفرم‌های مرتبط با ویدیو ظاهر می‌شود. تبلیغات کمپین ویدیویی به اشکال مختلف مانند تبلیغات ویدیویی پرش (skippable video ads)، تبلیغات غیر قابل رد شدن (unskippable ads) و تبلیغات کشفی (discovery ads) وجود دارد که می‌توانید آنها را از طریق کلمات کلیدی خاص در صفحه نتایج جستجو پیدا کنید.

4. تبلیغات خرید گوگل

Google Shopping Ads هم شامل تبلیغات مبتنی بر محصول هستند که اطلاعات و تصاویر دقیقی را برای محصولات خاص نشان می‌دهند. این روش به شما امکان می‌دهد محصولات خود را مستقیما به مشتریان نشان دهید تا با افزایش قصد خرید و ایجاد سرنخ‌های واجد شرایط روبرو شوید.

5. تبلیغات برنامه گوگل

Google App Ads برنامه‌های تلفن همراه را تبلیغ کرده و کاربران را تشویق می‌کند تا از طریق تبلیغی که در شبکه جستجوی Google، YouTube، Google Play، Google Display Network و موارد دیگر نمایش داده می‌شود، آنها را دانلود و نصب کنند.

نکات مهم آموزش تبلیغات در گوگل و طرح ریزی استراتژی تبلیغات

بدون شک در روند آموزش تبلیغات در گوگل اولین سؤالی که باید به آن پاسخ داده شود این است که «قرار است چه نتیجه‌ای را به دست آوریم؟» برای جواب دادن به این سؤال فرض کنید به دنبال تقویت استراتژی محتوای خود هستید. حالا می‌توانید با وارد کردن کلمات کلیدی مرتبط با جستجوی اطلاعات از گوگل ادز استفاده کنید. از طرف دیگر، اگر بخواهید تبدیل‌ها را افزایش دهید، کلمات کلیدی حول لحظه خرید را انتخاب خواهید کرد. وقتی اهدافی را که می‌خواهید به دست آورید مشخص کردید، زمان آن فرارسیده است که تصمیم بگیرید می‌خواهید تبلیغات در کجا نمایش داده شود تا به مخاطبان هدف شما برسد. برای این کار باید کلمات کلیدی مهم را پیدا کنید.

آموزش تبلیغات در گوگل با کلمات کلیدی مناسب

بدون شک انتخاب کلمات کلیدی خوب رابطه مستقیمی با دیده شدن و موفقیت آتی کمپین‌های شما دارد. برای سهولت کار شما Google Ads می‌تواند کلمات کلیدی مناسب را در دسترس شما قرار دهد. با استفاده از این ابزار، شما قادر خواهید بود مرتبط‌ترین کلمات مرتبط با محصولات یا خدمات خود را بیابید، اطلاعات مفیدی در مورد دفعات جستجوی کلمات خاص و چگونگی تغییر آن جستجوها در طول زمان به دست آورید و اگر کافی نبود، نتایج را هم محاسبه کنید. بودجه تبلیغاتی شما از طریق تخمین‌های پیشنهادی برای هر کلمه کلیدی محاسبه می‌شود.

به طور خلاصه، می‌توانیم نتیجه بگیریم که یک کلمه کلیدی با در نظر گرفتن سه عامل مرتبط زیر انتخاب می‌شود. بدون توجه به این موارد مسیر شما موانع زیادی خواهد داشت.

  • تقاضای زیاد: آیا حجم قابل توجهی از جستجو را ایجاد می‌کند؟
  • قیمت هر کلیک (PPC): زمان آموزش تبلیغات در گوگل باید در مورد بودجه مورد نظر خودمان شفاف عمل کنیم.
  • نیازهای کاربر: هر کلمه کلیدی دارای هدفی مشخص است و می‌تواند به جستجوی اطلاعات یا نیاز به خرید مربوط باشد. مهم است که این نیازهای کاربر را با هدف کمپین خود پیوند بزنیم.

تبلیغاتی تولید نمایید که تفاوت ایجاد کند

بعد از پیدا کردن کلمات اصلی، باید نوع تبلیغات خودتان را هم انتخاب کنید. گفتیم که در این روند می‌توانیم از روش‌های زیر بهره ببریم.

  • تبلیغات جستجوی گوگل (Google Search Ads)
  • تبلیغات نمایشی گوگل (Google Display Ads)
  • تبلیغات ویدیویی گوگل (Google Video Ads)
  • تبلیغات خرید گوگل (Google Shopping Ads)
  • تبلیغات برنامه گوگل (Google App Ads)

اگر می‌خواهید سرمایه‌گذاری‌هایتان در Google Ads موفقیت‌آمیز باشد، باید تبلیغاتی ایجاد کنید که باعث ایجاد علاقه و جذب بیشتر شود. در عین حال توضیح ارزش‌های پیشنهادی شما را هم به خوبی ارائه نماید. شاید از خودتان بپرسید چگونه می‌توانیم چنین تبلیغی ایجاد کنیم؟ قرار دادن خودتان به جای کاربر و بررسی آنچه که او انتظار دارد در جستجوهای خود پیدا کند، بهترین راه حل است. مشتریان را با راه حل‌هایی که ارائه می‌دهید و با نام تجاری خودتان آشنا کنید. سپس افراد را به خرید دعوت کرده و فرم یا هدفی را که قبلا برای خود تعیین کرده‌اید، ارائه دهید. مهم است از تنوع گسترده‌ای از فرمت‌ها و نسبت‌هایی که Google در دسترس شما قرار می‌دهد نهایت استفاده را ببرید.

سرچ کنسول را با تبلیغات گوگل پیوند دهید

با استفاده از این تکنیک به داده‌هایی دسترسی خواهید داشت که به شما امکان می‌دهد رابطه بین جستجوهای ارگانیک و کمپین‌های تبلیغاتی گوگل خود را بررسی کنید. در اصل قرار است نحوه دسترسی کاربرانی که به صورت آنلاین محتوای شما را جستجو می‌کنند، بهتر درک کنید.

تجزیه و تحلیل بعد از آموزش تبلیغات در گوگل

آموزش تبلیغات در گوگل بدون توجه به پیگیری مداوم، بی‌نتیجه خواهد بود. پایان کار شما زمانی نیست که دکمه انتشار محتوا را می‌زنید. باید به طور مداوم نتایج را تجزیه و تحلیل کنید و تنظیمات را برای بهبود بهینه سازی کمپین‌های خود انجام دهید. در این روند باید نحوه سرمایه‌گذاری بودجه را کنترل کرده و ارزیابی کنید کدام کلمات کلیدی عملکرد بهتری دارند. در واقع، Google Ads برنامه‌ریزی عملکرد را به شما ارائه می‌دهد که با آن می‌توانید به پیش‌بینی‌های کمپین‌های خود دسترسی داشته باشید، فرصت‌های جدید را بر اساس دوره شناسایی کرده و بودجه‌های حساب‌ها و کمپین‌های مختلف را به راحتی مدیریت کنید.

کلام آخر

همانطور که اشاره کردیم 90% از کاربران زمانی که می‌خواهند به صورت آنلاین خرید کنند، روی تبلیغات گوگل کلیک می‌کنند. این مسئله به کسب‌وکارها کمک می‌کند به ازای هر 1 دلاری که در Google Ads هزینه می‌کنند، 2 دلار درآمد کسب نمایند. با این تفاسیر، گوگل ادز یا همان تبلیغات گوگل به شما این امکان را می‌دهد که محصولات و خدمات خود را زمانی که کاربران کلمات کلیدی مرتبط را جستجو می‌کنند، به آنها ارائه دهید. اگر استراتژی خوبی ترسیم کرده باشید، می‌توانید به فروش خود رونق خوبی داده و با مشتریان بالقوه‌ بیشتر و بهتری تعامل داشته باشید.